Teodorovici, un nou atac dezlănțuit la adresa lui Cîțu

0

Fostul ministru de Finanțe, Eugen Teodorovici, susține că România este în pericol, dacă Florin Cîțu va fi cel care va trebui să gândeacă măsuri economice pentru a preveni efectele economice ale crizei provocate de pandemia de coronavirus.

„Timpul nu mai este în favoarea noastră, așa că așteptarea și lentoarea trebuie să dispară urgent din atitudinea decidenților acestei țări!!!

Nu e vremea să îl mai vedem pe un penibil absolut precum Cîțu postând mesaje aberante pe facebook, în timp ce investitorii și mediul de afaceri strigă deja după măsuri de stimulare fiscală pentru atenuarea impactului epidemiei provocate de noul coronavirus asupra creşterii economice.

Noul coronavirus a produs deja efecte negative la nivel mondial, efecte ce nu mai necesită doar măsuri de prevenire și protejare a sănătății oamenilor, ci măsuri cu caracter economic pentru a sprijini industriile puternic afectate de această criză din domeniile HORECA, alimentar, transport, lanțurile de producție ale multor companii, precum și piețele financiare.

Lumea freamătă, Europa se mișcă, multe din statele membre ale Uniunii Europene au luat deja măsuri economice în sprijinul angajaților și al mediul de afaceri:

Guvernele Spaniei și Portugaliei gândesc deja facilități și lichidități acordate firmelor afectate pentru a evita concedierea salariaților, prin linii de creditare, amânarea de la plată a unor taxe la bugetul de stat, acordarea unor drepturi salariale, 70% suportate de stat și 30% de către angajatori, acelor angajați afectați de suspendările temporare de activitate.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.