Mihai Tudose îl ironizează pe Victor Ponta

0

Fostul premier Mihai Tudose a comentat ironic miercuri posibilitatea ca alegerile locale să se desfășoare în 27 septembrie, aşa cum este prevăzut în proiectul de lege aflat la dezbatere în Parlament şi atacă deopotrivă guvernarea PNL şi pe Victor Ponta.

„Corabia-n derivă, cârmaciul dispărut. Iar marinarii în derută şi nişte piraţi dând târcoale. Cam aşa arată a 4-a cea mai afectată ţară din Europa de contaminările zilnice cu coronavirus din ultima perioadă. În loc să pregătească legislaţia şi măsurile anti-pandemie, Guvernul se pregătea, în februarie-martie, de alegeri anticipate. Acum, în loc să gestioneze o redeschidere ordonată a societăţii şi economiei, lasă loc sau chiar „implementează” un haos periculos”, a scris Mihai Tudose, miercuri, pe Facebook.

Fostul prim-ministru, Mihai Tudose, a adăugat că Guvernul Orban îşi face din nou „socoteli electorale”.

„Şi îşi face iar socoteli electorale Pe seama iluziei sutelor de miliarde de euro pe care Bruxelles-ul ni-i îndeasă-n buzunare. Vise, taică Ludovic, vise frumoase… Din păcate, doar vise. Ţările UE ne închid uşa, una după alta. România a devenit focar de infecţie, după ce trecuse cu bine de primul impact al molimei. Alegeri în septembrie? Poate-n capul vreunui Mickey Mouse reactivat de Anul chinezesc al Şobolanului de Metal. Am ratat cu serenitate şi relaxarea. Coşmarul continuă…”, a completat fostul prim ministru.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.