Mult zgomot (și demagogie) pentru nimic. PSD amână moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban!

0

Partidul Social Democrat trebuia să depună săptămâna aceasta, mai exact pe 14 august, moţiunea de cenzură împotriva Guvernului condus de Ludovic Orban, însă au amânat-o. 

Tot pe 14 august voiai să o şi citească astfel încât săptămâna viitoare să dea votul pe această moţiune şi practic cei din PSD voia să-i trimită pe cei din guvernul Orban acasă.

Acest lucru nu se va mai întâmpla potrivit unor surse din Partidul Social Democrat, a anunţat Romania TV. Negocierile făcute de cei din PSD nu au dat încă rezultate, nu au cele 233 de voturi necesare pentru dărîmarea Guvernului.

Cei de la UDMR, voturi pe care se bazau cei din Partidul Social Democrat nu au ar fi de acord cu dărâmarea guvernului, astfel că au pierdut cele 30 de voturi care ar fi venit de la ei.

Pe de altă parte, liderul PSD, Marcel Ciolacu vrea ca această moţiune de cenzură să fie votată abia după congresul din 22 august. Astfel că, abia săptămâna viitoare sau chiar peste două săptămâni să fie depusă moţiunea de cenzură, în condiţiile în care vor reuşi cei din PSD să negocieze astfel încât să aibă voturile necesare pentru dărâmarea guvernului.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.