Oamenii contează! Creșterea calității vieții în sectorul 1, o prioritate pentru candidatul PMP, Ioana Constantin

0

Om cu om. Stradă cu stradă. Cartier cu cartier. Campania electorală a candidatului PMP la Primăria Sectorului 1, Ioana Constantin, continuă printre oameni, în mijlocul lor. Le ascultă problemele, păsurile, le înțelege revolta față de greutățile cu care se confruntă și dezamăgirea față de disprețul cu care sunt tratați de administrația PSD-Tudorache din acest sector.

Ioanei Constantin îi pasă de soarta sutelor de mii de oameni din sector. Ioana Constantin are un program bine articulat care oferă soluții. De altfel, tânăra candidata PMP a străbătut, în ciuda vremii, la pas întregul sector. Din Străulești până în Dorobanți, din Romană până în Chitila, din Dămăroaia până în Herăstrău, din Grivița până în Piața Amzei, de pe Ion Mihalache până la Cișmigiu, de pe Banu Manta și Titulescu până în Piața Chibrit. Împreună cu staff-ul său, Ioana Constantin a parcurs sute de kilometri în această campanie. Doar pentru a fi alături de oameni și pentru a le reda acestora speranța și încrederea într-o administrație corectă, profesionistă, transparentă care să le rezolve problemele și să le deschidă, larg, ușa, ori de câte ori situația o impune.

În aceste condiții, votul din 27 septembrie este extrem de important iar prezența de vot, crucială. În ciuda unei pandemii necruțătoare. Din simplul motiv că viitorul sectorului 1 stă, până la urmă, în votul celor mulți, celor sfidați și umiliți de o administrație toxică. Vremea scadenței pentru administrația Tudorache a venit. Iar Ioana Constantin și echipa sa de consilieri locali PMP pot reprezenta soluția așteptată prea mulți ani de cetățenii din sectorul 1.

De altfel, într-o postare pe pagina sa de Facebook, Ioana Constantin a „pus punctul pe i” și a prezentat „câteva adevăruri despre sectorul 1”.

„Câteva adevăruri despre Sectorul 1

Andrei Chiliman a fost cel mai bun primar al Sectorului 1. În perioada administrației Chiliman a existat dialog real cu cetățenii și au început politicile de modernizare a sectorului, de la reabilitarea blocurilor și a caselor (proiect uitat de administrația PSD) la Sectorul 1 – sector verde.

USR nu a fost și nu este un partid de dreapta. Ideologia reiese din programul politic și din atitudinea față de valorile creștin-democrate, nu din declarații. E ușor să te autoincluzi în dreapta, dar să execuți politici de stânga. Semnalizezi dreapta și virezi la stânga. Sau semnalizezi Sectorul 1, dar virezi la Bruxelles în Parlamentul European.

PSD e incapabil să dezvolte sectorul 1. Azi, sectorul 1 are un primar PSD slab, o administrație prăfuită, care a fost incapabilă să continue politicile de dezvoltare începute de Andrei Chiliman, o primărie închisă de aproape 5 ani pentru cetățeni.

Dan Tudorache și Clotilde Armand au o răfuială personală, fără nicio legătură cu sectorul 1, deși cândva se plimbau prin ambasade împreună. Doi candidați ai stângii de caviar, care mimează întâlnirea cu locuitorii Sectorului 1, mergând doar în anumite zone, bine controlate și sigure pentru ei. Nu-i interesează în mod real viața cartierelor, comunitățile. Vor să treacă mai repede această campanie, să se ajungă la vot, dacă se poate pe furiș. E sectorul 1 din Străulești până în Dorobanți, din Romană până în Chitila, din Dămăroaia până în Herăstrău, din Grivița până în Piața Amzei, de pe Ion Mihalache până la Cișmigiu, de pe Banu Manta și Titulescu până în Piața Chibrit. Viața adevărată a sectorului 1 este în fiecare cartier, fiecare comunitate vibrează prin oamenii ei, prin micile afaceri de cartier, prin fiecare școală sau loc de joacă, prin fiecare clădire. Banii tuturor acestor oameni, din taxe și impozite, trebuie aduși în investiții care să crească în fiecare zonă calitatea vieții.

În sectorul 1 avem cel mai mare buget dintre sectoarele Bucureștiului, dar avem străzi neasfaltate, zone fără apă potabilă și canalizare, multe străzi fără gaze, mulți oameni care și-au pierdut speranța și încrederea. Unde mai punem că, în loc să scoatem la lumină sectorul 5, am adus sectorul 5 în sectorul 1 prin Vanghelie zâmbind în spatele a cel puțin 4-5 candidați de la sectorul 1.

Singurul partid de dreapta care are candidat propriu în sectorul 1 este Partidul Mișcarea Populară. Am ales să facem campanie cartier cu cartier, să ascultăm mai mult oamenii, să prezentăm soluțiile noastre, nu ne amestecăm în răfuielile personale ale celor 2 candidați ai stângii PSD-USR. Singurul nostru obiectiv este creșterea calității vieții în sectorul 1”, a precizat candidatul PMP la Primăria Sectorului 1, Ioana Constantin.

Alarmant este faptul că în sectorul 1 există zone precum Zona Depou București Triaj-o zonă fără apă potabilă, fără canalizare, fără gaze, fără măcar o farmacie și chiar fără iluminat stradal-, iar zeci de familii așteaptă de ani ani bune fapte, răspuns și soluții de la autoritățile din sectorul 1.

Tocmai din aceste motive schimbarea este o prioritate în sectorul 1.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.