Liberalul Sebastian Burduja: „Victoria lui Andrei Carabelea va schimba destinul municipiului Piatra Neamț!”

Share:

Victoria (de poveste) a tânărului liberal Andrei Carabelea la Primăria Piatra Neamț reprezintă, înainte de toate, o uriașă răspundere în fața pietrenilor. A celor care l-au votat. A celor care așteaptă de la Andrei Carabelea și echipa sa, o altfel de administrație locală. O administrație transparentă, modernă, aflată în slujba cetățeanului.

Un rol important în victoria lui Andrei Carabelea l-a jucat un alt tânăr liberal, Sebastian Burduja, liderul liberalilor din sectorul  1. O poveste despre prietenie, caramaderie și idealism, despre susținere reciprocă, care a pornit în urmă cu patru ani și care va continua mulți ani de acum înainte. Doi independenți, acum patru ani, astăzi în marea echipă a liberalilor, care și-au îndeplinit visele de a fi în slujba oamenilor, de a pune umărul la schimbarea în bine a României. Puțin câte puțin…

„In 2016, asa începea un vis: depunerea candidaturilor pentru doi independenți la Neamt — eu la deputați, Andrei Carabelea la Senat. Am numit visul “România pe bune”. Nu s-a împlinit atunci, deși am luat cele mai bune scoruri din toata țara si peste 11% dintre pietreni ne-au votat. S-a copt. Si aseară s-a împlinit in chipul cel mai frumos cu putința.

Andrei Carabelea este, de azi-noapte, primarul ales al municipiului Piatra Neamț. A învins in mod miraculos, iar pietrenii i-au dat o șansa imensa si o răspundere pe măsura. A spune ca le sunt recunoscator ar fi prea putin. Sunt mândru si încântat de viitorul locului in care am copilărit si pe care il iubesc cu toata ființa mea.

O victorie care va schimba destinul Pietrei. Nu ar fi fost posibila fara încrederea președintelui #PNL Ludovic Orban, fara sprijinul Președintelui PNL Neamt Mugur Cozmanciuc (care merita din plin sa câștige Președinția CJ Neamț), fara îndrumarea înțeleapta a Senatorului Eugen Țapu-Nazare, fara programul politic conturat de Nicolaie Moldovan, un City Manager de legenda pentru Alba Iulia, fara strădania unui om extraordinar, Diana Cretu, fara o întreaga ECHIPĂ de minunati voluntari din care sunt mândru sa fiu (o mică) parte.

Andrei, te așteaptă ani dificili de trudă, de dimineata pana noaptea. Dar vei reusi. Visul se va desăvârși. Iti sunt la fiecare pas alaturi si ma înclin in fața exemplului tau. La luptă: inainte, impreuna”, a precizat, pe pagina sa de Facebook, liderul liberalilor din  sectorul 1, Sebastian Burduja.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.