Liberalul Sebastian Burduja: Aportul liberalilor din sectorul 1 a fost decisiv la victoria lui Clotilde Armand!

Share:

Clotilde Armand este, oficial, primarul sectorului 1. O luptă mai mult decât dificilă dusă împotriva iresponsabilității, incompetenței și imposturii reprezentată de administrația Tudorache-PSD. Sectorul 1 a fost, astfel, salvat din mâinile găștilor care au fost ancorate, prea mulți ani, la bugetul Primăriei Sectorului 1.

Fără susținerea puternicei filiale PNL Sector 1, condusă de tânărul Sebastian Burduja, victoria lui Clotilde Armand nu ar fi fost, însă, posibilă. Această echipă inimoasă a fost zi de zi, de dimineață până seară, în stradă, în mijlocul oamenilor din sectorul 1. Au parcurs, la pas, fiecare cartier, fiecare stradă. Au ascultat cetățenii și le-au oferit soluțiile necesare.

De astăzi, sectorul 1 are șansa intrării în normalitate. Sectorul 1 are, în sfârșit, o administrație competentă care are proiectele necesare, proiecte care vor readuce sectorul 1 acolo unde îi este, cu adevărat, locul…

Un parteneriat onest PNL-USR-PLUS reprezintă cheia unei administrații de succes în sectorul 1…

“Felicitări, Clotilde Armand!

Dupa o lupta lunga si complicata, Clotilde a fost confirmată azi prin deciziile birourilor electorale drept câștigător al alegerilor pentru Primăria Sectorului 1. Au fost peste 1000 de voturi diferența, iar aportul liberalilor din sectorul 1 a fost decisiv. Va mulțumesc pentru ca ati crezut in acest proiect comun pentru comunitatea noastra!

In toata aceasta perioada, #PNL a demonstrat ca este un partener onest si solid, interesat doar de binele bucureștenilor. De aceea am făcut un pas in spate, de aceea am luptat in campanie, in ziua votului si dupa aceea, pana astazi, pentru a apara votul cetățenilor. Vom continua aceasta lupta in consiliul local si in consiliul general, cu aceeasi hotărâre – nenegociabila – de a face proiecte pentru binele românilor.

Sunt pe deplin convins ca Sectorul 1 si Bucureștiul au acum o mare șansa de dezvoltare, pe care nu au voie sa o rateze. Pentru asta, însă, nu e suficient sa avem un parteneriat al dreptei. E nevoie de un parteneriat pe bune cu toti cetățenii. Il vom construi impreuna, pas cu pas.

Inainte, impreuna”, a precizat, pe pagina sa de Facebook, liderul PNL Sector 1, Sebastian Burduja.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.