Dan Cristian Popescu pune “punctul pe i”: “Asistăm la un faliment total al gestionării crizei Covid-19 de către guvern!”

Share:

Dan Cristian Popescu, candidat PSD București la Camera Deputaților, a tras un semnal de alarmă în privința creșterii explozive a numărului românilor infectați cu COVID-19.

“România se apropie de pragul de 10.000 de persoane infectate cu Covid-19. Pandemia se extinde galopant din cauza măsurilor aberante luate de guvern și a incompetenței.

Asistăm la un faliment total al gestionării crizei Covid-19 de către guvern. Nu mai sunt paturi la ATI, nu mai există Remdesivir în multe locuri din țară, iar DSP-urile nu sunt în stare nici acum să facă anchete epidemiologice complete și să rupă lanțul contaminării.

Soluția este acum doar în mâna specialiștilor, iar PSD îi are pe cei mai buni! Deciziile specialiștilor trebuie aplicate imediat, pentru că viața românilor trebuie să fie prioritatea guvernului, nu interesele politice!”, a precizat, pe pagina sa de Facebook, Dan Cristian Popescu.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.