Noua aulă virtuală a UVT înregistrează recorduri de audiență

Cultura este de o importanță fundamentală la UVT. Pentru a răspunde acestui principiu de valoare, organizăm din acest an o nouă serie de conferințe, sub genericul „La UVT, cultura este capitală”, de această dată în format digital online.

Miercuri, 25.11.2020, de la ora 18:30, a fost organizată o seară de dialog pe tema „Civilizația și dreptul de a ofensa”, moderată de profesorul și scriitorul Mircea Mihăieș, avându-l ca invitat pe cunoscutul scriitor, filosof și eseist contemporan, domnul Horia-Roman Patapievici.

Rectorul UVT, prof.univ.dr. Marilen Gabriel Pirtea, subliniază succesul deosebit pe care l-a cunoscut evenimentului organizat de UVT:

Conferința de ieri seară, susținută de cei doi intelectuali de marcă, profesorul Mihăieș în dialog cu invitatul său, domnul Horia-Roman Patapievici, a atras peste zeci de mii de vizualizări în primele 24 de ore de la difuzare. Cei care care au urmărit conferinta LIVE, ieri seară, în cele două ore de dezbatere densă, au fost atrași de noua aulă virtuală a UVT, plină de idei de valoare, demonstrând că, într-adevăr, Cultura este Capitală la UVT, dar și că publicul așteaptă, este evident, tot mai multe evenimente prestigioase, pe care acum le oferim în noul format digital online, prin platforma web a UVT sau prin social-media. Iată că trecerea dezbaterilor în online, la care am fost obligați să recurgem din motive legate de criza Covid-19, are și rezultate benefice, chiar foarte semnificative. Este o trecere la un nivel de vizibilitate mult mai mare al evenimentelor pe care Universitatea de Vest din Timișoara le oferă de acum comunității timișorene și publicului larg din țară și străinătate, odată cu depășirea granițelor și obstacolelor, prin facilitățile oferite de comunicarea online”.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.