Scandal uriaș în SUA: Anthony Fauci anunță sărbători de iarnă pline de restricții!

Share:

Anthony Fauci, cel mai reputat specialist în boli infecţioase din Statele Unite, a anunţat duminică faptul că SUA se îndreaptă spre o perioadă dificilă a pandemiei de coronavirus. Din acest motiv, actualele restricţii şi recomandări de călătorie vor fi necesare şi de Crăciun.

„În următoarele două săptămâni din decembrie ne aşteptăm, din nefericire, la o creştere care se va suprapune actualei creşteri. Nu vreau să sperii oamenii, vreau doar să spun că nu este prea târziu să facem ceva”, a declarat  Anthony Fauci într-un interviu acordat emisiunii „Meet the Press” de la NBC, conform News.ro.

Dr. Anthony Fauci le-a cerut americanilor să fie precauţi după călătoriile făcute cu ocazia sărbătorii de Thanksgiving şi să poarte în continuare mască pentru a limita răspândirea virusului SARS-COV-2.

Chiar dacă specialiştii din cadrul Centrului pentru Prevenirea şi Controlul Bolilor au avertizat oamenii în noiembrie să nu călătorească de Thanksgiving, peste nouă milioane de persoane au trecut prin aeroporturi în săptămâna de dinaintea vacanţei şi în weekendul de după aceasta.

„Cred că va trebui să luăm decizii ca naţiune, ca stat, oraş şi familie, pentru că ne aflăm într-o perioadă dificilă şi vom avea restricţii faţă de lucruri pe care ni le-am fi dorit să le facem, în special în acest sezon al sărbătorilor, pentru că intrăm într-o situaţie cu adevărat precară”, a precizat Fauci, conform sursei citate.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.