Victor Ponta pregătește revenirea. BEx PRO România convoacă Congresul Național Extraordinar pentru întreruperea demersurilor de fuziune cu ALDE!

1

Biroul Executiv (BEx) al PRO România s-a reunit marți, 26 ianuarie a.c., pentru a discuta raportul Grupului de lucru privind fuziunea cu ALDE. Conform concluziilor prezentate în urma discuțiilor cu reprezentanții ALDE, BEx a decis convocarea Congresului Național Extraordinar pentru întreruperea demersurilor de fuziune a celor două formațiuni politice.

Acceptând și respectând diferențele doctrinare și de viziune, PRO România și ALDE se vor concentra să reprezinte cât mai fidel interesul electoratului propriu. Cele două partide își vor continua eforturile și lupta pentru apărarea celor loviți deopotrivă de criză și de actuala guvernare.

Congresul Național Extraordinar al PRO România va avea loc pe data de 26 februarie a.c., începând cu ora 15.00 și se va desfășura online, pentru respectarea măsurilor de siguranță în contextul pandemiei. Ordinea de zi și alte informații relevante vor fi comunicate ulterior.

 

Citește și
1 Comentariu
  1. Tony spune

    Cea mai mare greseala a dumneavoastra este ca ati primit toti tradatorii un partid! Aici sa gresit! Nu se poate asa ceva! Am spus de multe ori acest lucru dar din pacate nu am fost bagat un seama! Faceti curatenie in partid! Diáspora e importante dar nu stiti sa castigati pentru ca nu exista unitate! Eu pot lupta de unul singur pt ca nu imi este frica! Campania se pregateste din timp! Nu doar la tv!

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.