Muzicianul de geniu, Nicolae Voiculeț: „Opriți umilirea creștin-ortodocșilor români..!”

0

Mall-ul AFI Cotroceni găzduiește o expoziție anti-ortodoxă, în care simboluri creștine sunt batjocorite și luate în râs, adunându-se atingerea libertății religioase și a toleranței.

Asociația Culturală “Nicolae Voiculeț” cere conducerii AFI COTROCENI înlăturarea de urgență a acestei “expoziții” batjocoritoare și Parlamentului, Guvernului României și C.N.C.D. să se autosesizare.

Solicităm demisia celor care au aprobat și susținut această “expoziție” ofensatoare prin care s-a dus o profundă jignire credinței ortodoxe și simbolurilor sacre.

Considerăm că Sfânta Cruce nu poate face parte din denigrarea acestei prezentări a  “Muzeului Kitsch-ului”, fiind considerată un obiect kitch-os. Asocierea Sfintei Cruci, – simbol fundamental al Creștinismului, pe care s-a jertfit însuși Fiul Lui Dumnezeu, – cu „kitsch-ul”, este inacceptabilă.

AFI Cotroceni trebuie să oprească găzduirea și susținerea acestei expoziții oribile, profund anticreștină, care se desfășoară în aceste zile în spațiile publice ale mallu-lui.

Considerăm că ceea ce se întâmplă este extrem de grav și denotă un atac violent împotriva a milioane de creștini ortodocși. 

Observăm cum o companie privată, cu capital majoritar străin, care deține managementul acestui mall din București, s-a transformat în locul de promovare a unei campanii de intoleranță și denigrare atât a Sfintei Cruci, cât și a Bisericii Ortodoxe Române.

Prin susținerea acestei “expoziții”, josnice, AFI Cotroceni a insultat fiecare creștin ortodox din România.

Pentru cea mai mare majoritate a poporului român, Credința noastră ortodoxă nu este un “kitsch”, ea este sfântă, iar cei care o batjocoresc trebuiesc opriți imediat de către autoritățile române.

Credința, e moștenirea cea mai de preț a neamului nostru românesc, pe care am primit-o și perpetuat-o neîncetat, de peste două milenii. Pentru Credință și pentru Mărturisirea întru Hristos, străbunii noștri și-au dat viața. 

Noi, acum avem datoria sfântă să mergem pe același drum al Adevărului, Libertății și Învierii..!

Nicolae Voiculeț

Președinte A.C.N.V.

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.