Codrin Ștefănescu: „Lui Liviu Dragnea i se încalcă drepturile în pușcărie!”

Liviu Dragnea trăieşte un adevărat coşmar, anunţă Codrin Ştefanescu pe Facebook după o nouă vizită la penitenciar, informează Romaniatv.net.

Ştefănescu susţine că lui Liviu Dragnea i se încalcă drepturile în pușcărie, iar aşa zisul sistem vrea să-l ”extermine, să-l umilească”.

Codrin Ştefănescu l-a vizitat pe Dragnea şi face dezvăluiri incredibile din puşcărie. Mai mult, acesta şochează şi spune că PSD nu mai există.
”PSD parcă s-a prăpădit! Nu țipă, nu ia poziție, nu există! Adevăratul PSD e deținut politic la Rahova.

Unde i se incalcă toate drepturile conferite unui român aflat intr-o astfel de situație! Toate! Astăzi am fost să-l văd pe Liviu Dragnea!

Și am aflat că i se refuză in continuare dreptul la muncă, cu toate deciziile judecătorești cu tot. Pentru că fiecare zi de muncă inseamnă un plus pentru eliberarea sa. Iar Sistemul nu dorește asta! Vor să-l țină acolo, să-l umilească, să-l extermine!

Și indiferent de lașitatea colegilor mei, eu voi continua să-l vizitez și sa-i transmit gândurile voastre!”, scrie Codrin Ștefănescu pe o reţea de socializare. Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv la puşcărie cu executare în mai 2019 după ce a fost găsit vinovat în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.