Gabriela Firea, revoltată de reducerea bugetului Sănătății: „Decizia Guvernului Cîțu este criminală!”

Share:

Vicepreşedintele PSD, Gabriela Firea, acuză Guvernul Cîţu că a tăiat bugetul Ministerului Sănătăţii cu circa 11%. În opinia senatorului PSD, decizia este una „criminală”.

Gabriela Firea aduce critici dure Guvernului Cîţu pentru reducerea bugetului alocat Ministerului Sănătății.

„Au spus cā nu este prioritarā sanatatea, prin vocea lui Cîtu, si s-au tinut de cuvânt. Spre stupefactia tuturor, chiar si a celor care i-au votat. Cea mai cinică si durā decizie a guvernantilor este tăierea bugetului Sănătății cu circa 11%. Se taie și de la Ministerul Sănătății și de la Casa de Asigurări de Sănătate.
În total -2,6 miliarde lei, bani care ar fi ajuns pentru a imuniza de două ori toată populația României cu vaccinurile disponibile la prețurile din prezent.
Decizia de a tăia bugetul Sănătății este criminală pentru că vine după 7 incendii în spitale în care au murit arși de vii peste 30 de pacienți, începând de la tragedia de la Piatra Neamț, până în prezent.
Rapoartele întocmite după acel incendiu arată că sunt foarte multe spitale in România care sunt vulnerabile la incendii și ar fi avut nevoie de bani în plus, nu în minus, pentru a-și remedia problemele”, a scris Gabriela Firea într-o postare pe Facebook.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.