Teatrul Masca anunță premiera „Ne-am sărutat după sfârșitul lumii”

Teatrul Masca vă invită sâmbătă 27 și duminică 28 februarie de la ora 19.00 la premiera spectacolului ,,Ne-am sărutat după sfârșitul lumii”.

Subiectul spectacolului este o altfel de poveste de dragoste. El și Ea sunt unicii supraviețuitori ai sfârșitului lumii. Singuri, pe o planetă pustiită, sunt nevoiți să ia totul de la capăt, să redescopere lumea, zeii, pe ei înșiși. Și ca și cum toate acestea nu ar fi fost de ajuns, de undeva, din umbră, o forță misterioasă îi atrage din ce în ce mai puternic: Zidul!

Mihai Mălaimare semnează scenariul și regia acestui spectacol nonverbal. Din distribuția spectacolului fac parte doi dintre cei mai importanți actori ai Teatrului Masca ajunși la maturitatea artistică, Alina Crăiță și Valentin Mihalache.

Ne-am sărutat după sfârșitul lumii” este un altfel de spectacol despre iubire. Vă așteptăm la primele reprezentații, care vor avea loc sâmbătă 27 și duminică 28 februarie de la ora 19.00.

Biletele se pot cumpăra de pe platforma myStage: www.mystage.ro/spectacole/ne-am-sarutat-dupa-sfarsitul-lumii-2652. Biletele sunt fără loc; ocuparea locurilor se va face în ordinea intrării în sala de spectacol. Participarea la spectacol se va face conform reglementărilor în vigoare.

Spectacol nerecomandat sub 16 ani.

Mai multe informații pe: www.masca.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.