Vicepreședintele CE, Margrethe Vestager, „întâlnire bună și constructivă” cu ministrul Cristian Ghinea: „Au fost înregistrate progrese privind PNRR!”

0

Vicepreședintele executiv al Comisiei Europene Margrethe Vestager spune că a avut o întâlnire „constructivă” cu ministrul român al Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, pe tema Planului Național de Redresare și Reziliență.

„Întâlnire bună și constructivă cu Cristian Ghinea privind Planul de Redresare și Reziliență al României. Au fost înregistrate progrese, încă nu am ajuns la final, încă mai e de lucru”, a scris pe Twitter Vestager, care e și comisar european pentru concurență.

Ghinea a anunţat luni că  România va depune la Comisia Europeană Planul Național de Redresare și Reziliență pe 31 mai. El a adăugat că niciun proiect nu a fost respins, deoarece nimic nu a fost depus oficial, și că în acest moment au loc negocieri tehnice cu reprezentanții CE.

Președintele Klaus Iohannis a spus astăzi că sunt sută la sută șanse ca PNRR, pentru ca României îi sunt alocate aproape 30 de miliarde de euro din banii europeni, să fie acceptat în cele din urmă de Comisia Europeană, după discuții și negocieri.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.