Bill și Melinda Gates au divorțat!

0

Bill Gates, fondatorul companiei Microsoft, şi soţia sa, Melinda, şi-au anunţat divorţul, după un mariaj de 27 de ani.

Bill Gates și Melinda Gates divorţează. Miliardarul, care este al patrulea cel mai bogat om din lume, şi soţia sa au decis să pună capăt căsniciei de 27 de ani, notează CNN, care citează conturile de Twitter ale celor doi.

„După ce am cântărit îndelung și am depus eforturi ca relația să funcționeze, am luat decizia de a ne despărți”, se arată într-o scrisoare comună a lui Bill Gates și Melinda Gates, care a fost publicată pe ambele conturi de Twitter.

„Am crescut împreună trei copii incredibili și am pus bazele unei fundații care ajută oameni din întreaga lume să ducă o viață mai bună. Vom continua această misiune, vom continua să lucrăm împreună în cadrul fundației, dar nu credem că mai putem evolua ca și cuplu”, au mai precizat ei.

În anul 2000, Bill și Melinda Gates au înfiinţat organizaţia filantropică Bill & Melinda Gates Foundation, prin intermediul căreia au finanţat inclusiv dezvoltarea de vaccinuri împotriva COVID-19.

Bill Gates (65 de ani) este cofondatorul Microsoft şi al patrulea cel mai bogat om din lume. Potrivit Forbes, el are o avere estimată la 124 de miliarde de dolari.

Bill Gates, cofondatorul Microsoft, are 65 de ani și este al patrulea cel mai bogat om din lume, cu o avere estimată de Forbes la 124 de miliarde de dolari.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.