Nicusor Dan, implicare totala in campania de vaccinare: Bilete gratuite la teatru si muzee pentru cei vaccinati pe 1 iunie la centrul drive-thru!

Share:

Cei care se vor vaccina anti-COVID-19, pe 1 iunie, la centrul drive-thru din Piaţa Constituţiei, vor primi bilete gratuite la teatre şi muzee din Bucureşti, transmite primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan.

„Toţi cei care se vor vaccina anti-COVID-19 mâine, 1 iunie, la centrul de vaccinare drive-thru deschis de Primăria Capitalei în Piaţa Constituţiei vor primi bilete gratuite la teatrele şi muzeele din Bucureşti. Dacă vă vaccinaţi pe 1 iunie, puteţi merge apoi gratuit, împreună cu familia, la piese de teatru, puteţi să vizitaţi muzee din Bucureşti sau să vedeţi spectacole de circ. Biletele gratuite se emit pentru instituţiile de cultură aflate în subordinea Primăriei Capitalei şi sunt valabile până la finalul anului”, a scris edilul general, pe Facebook.

Centrul din Piaţa Constituţiei s-a deschis pe 29 aprilie, vaccinul folosit fiind cel de la compania Pfizer. Persoanele care doresc să se imunizeze aici se pot prezenta doar cu actul de identitate şi un chestionar de triaj completat. Chestionarul poate fi accesat pe platforma RoVaccinare. Centrul funcţionează de luni până duminică, în intervalul orar 8,00 – 20,00 şi dispune de patru fluxuri.

Pe 13 mai, edilul general transmitea că un număr de 12.000 de bucureşteni s-au vaccinat anti-COVID la centrul drive-thru din Piaţa Constituţiei în primele două săptămâni de la inaugurare.


Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.