Alina Gorghiu îl ironizează pe primarul userist al Timișoarei, Dominic Fritz: „Vă provoc să-l jigniți pe Cîțu pentru suma de 54 de milioane de lei alocată pentru ca timișorenii să aibă căldură!”

Share:
Senatorul PNL, Alina Gorghiu, îi critică dur pe primarul userist de Timișoara, Dominic Fritz, și pe liderii USR, incapabili să rezolve problemele timișorenilor în privința căldurii din Timișoara și le cere să-i mulțumească premierului Cîțu pentru că a oferit pentru rezolvarea acestei probleme suma de 54 de milioane  din Fondul de rezervă al Guvernului. 
„În timp ce USR ne jignește zilnic, iar toți parlamentarii lor de Timiș doar critică, fix acel PNL, de care se tot feresc, a rezolvat temporar ce ei împreună cu primarul Fritz au fost incapabili să rezolve: problema energiei termice în Timișoara.
Da, domnule Fritz, chiar aveți de ce să mulțumiți Guvernului și premierului Cîțu. Că nu a făcut judecată politică de doi bani, nu a stat pe gânduri când a fost vorba de a ajuta cetățenii Timișoarei.
Și, uite-așa, suma primită de la Guvernul PNL va fi utilizată pentru plata energiei termice până la sfârşitul acestui an, astfel încât şcolile, spitalele și oamenii să aibă apă caldă şi căldură.
P.S.: Stimați colegi de la USR, vă provoc să-l jigniți pe Cîțu și pentru suma de 54 de milioane de lei, cea mai mare sumă alocată pentru căldură din fondul de rezervă al Guvernului”, a precizat, pe pagina de Facebook, senatorul PNL, Alijna Gorghiu.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.