Ludovic Orban și Forța Dreptei, deciși să câștige pariul recredibilizării liberalismului autentic!

0

Cât timp actualul PNL nu mai are nimic în comun cu liberalismul autentic, cât timp România a fost lăsată pe mâinile PSD, iar Iohannis și Cîțu au preferat să-i trădeze pe sutele de mii de liberali din întreaga țară, viitorul sună sumbru nu numai pentru PNL, dar și pentru România.

În aceste condiții, Forța Dreptei rămâne, astăzi, singura soluție politică de salvare a liberalismului! Iar Ludovic Orban și colegii săi au de dus o luptă acerbă pentru salvarea liberalismului. Este greu, dar nu imposibil, prin argumente, poziționări corecte și respect față de milioanele de români, ca Forța Dreptei să reușească!

Cu Ludovic Orban, vector de imagine, și cu o echipă extrem de credibilă, în jurul său, și mă refer aici, printre mulți alții, la Violeta Alexandru, Ionel Dancă, Antonel Tănase, Antoneta Ioniță și Adrian Oros, Forța Dreptei poate crește rapid la nivel organizatoric și implicit electoral.

Recentele atacuri, plin de acuze și calomnii, la adresa liderilor Forței Dreptei, fac parte din valul, iminent, de atacuri care vor încerca să destructureze noua formațiune liberală și să-i decredibilizeze pe liderii săi, în frunte cu Ludovic Orban.

Din fericire, derapajul grav al PNL și uriașul risc ca PSD să câștige detașat viitoarele alegeri parlamentare, creează un vad prielnic pentru Forța Dreptei. Ludovic Orban și colegii săi au început să puncteze rapid și să se constituie într-o formațiune credibilă de opoziție. Mai mult, la nivel organizator se pun bazele unor filiale puternice la nivel județean și nu numai.

Diversiunile, scandalurile artificiale, manipulările vor lovi, în plin, Forța Dreptei, o formațiune nouă, incomodă, care poate provoca grele pierderi electorale celor care au lăsat, practic, România la cheremul liderilor PSD.

Până în 2024 sunt convins că Forța Dreptei va ajunge un partid puternic creditat cu un scor de două cifre la intențiile de vot!

 

 

 

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.