Totul despre programele Rabla Clasic și Rabla Plus 2022

Share:

Programele Rabla Clasic și Rabla Plus încep din 4 februarie. Anul acesta programele vin cu multe noutăţi şi valori substanţiale pentru cei care vor să-şi cumpere maşini noi electrice sau hybrid. De anul acesta, românii care vor sa își cumpere o mașină nouă pot duce la casat două rable. Bugetul alocat pentru aceste programe în 2022 este de 1,2 miliarde lei.

Anul acesta, românii care vor să-şi cumpere un autoturism nou prin programul Rabla Clasic sau Rabla Plus poate primi vouchere până la 16.500 lei în cazul în care va preda la casare două autoturisme, ambele mai vechi de 15 ani. Acesta va beneficia şi de prima de 3.000 de lei pentru hibrid sau 1.500 lei pentru emisii CO2 scăzute.

Românii care vor să achiziţioneze o maşină electrică prin programul Rabla pot primi voucher cu valoarea de 45.000 de lei dacă dau la schimb o rablă. Dacă maşina predată are peste 15 ani, primiţi şi bonusul de 1.500 lei și suma totală poate ajunge la 46.500.

Voucherul pentru achiziţionarea unui autoturism electric poate ajunge la 48.000 lei dacă daţi la casat două mașini rabla. La această sumă se adaugă și bonusurile de vechime ale rablelor. Ceea ce înseamnă o sumă de 51.000 de lei reducere la achiziţionarea unei mașini electrice.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.