Cum organizezi o înmormântare completă

Share:

Trecerea în neființă a unei persoane dragi este un moment de o însemnătate emoțională puternică, în care suntem încercați din toate punctele de vedere. Însă, așa cum știm cu toții, moartea este un lucru natural, ce apare ca urmare a încheierii vieții unui om – fie prin cauze naturale, fie neașteptate. Conform obiceiurilor, familia este cea care se ocupă de organizarea înmormântării.

În general, mulți dintre clienții care apelează la serviciile LuciFlor, nu știu ce să facă pentru a putea organiza o înmormantare completă pentru persoana trecută în neființă. Firma de pompe funebre LuciFlor este mereu alături de persoanele care trec prin momente dureroase oferindu-le spirjinul și suportul necesar, dar și consultanță de specialitate în acest domeniu.

Pentru ca niciun detaliu al procesului de înhumare să nu fie uitat, echipa LuciFlor a pregătit cele mai importante aspecte din organizarea unei înmormântări, pentru a te ajuta să fii pregătit pentru momentul în care vei avea de aface cu astfel de situații.

Etapele unei înmormântări

Primul și cel mai important pas care trebuie făcut în cazul unui deces este declararea decesului și întocmirea actelor de deces. Actul de deces se întocmește la primăria unității administrativ-teritoriale în a cărei rază s-a produs decesul. Mai apoi urmează găsirea unei parohii disponibile și a preoților care vor oficia slujba de înmormântare, ca reprezentanți ai Bisericii Ortodoxe Române.

Odată stabilite aspectele legale, va trebui să te gândești la diferite obiecte, cu o importanță mare în întreaga ceremonie. Printre acestea se numără sicriul. Pentru a te asigura că faci alegerea corectă, ia în considerare dimensiunile sicriului și de materialul din care acesta este confecționat.

Avantajele colaborării cu o firmă de pompe funebre

Organizarea unei înmormântări îi poate copleși pe cei aflați în aceste momente cumplite ale existenței lor. Din acest motiv contractarea unei firme de pompe funebre poate ușura povara uriașă pe care toți cei îndurerați o resimt în acele zile cumplite.

În zilele noastre, totul trebuie să aibă loc în condiții de maximă siguranță, iar atunci când alegi servicii funerare profesionale, te asiguri, în același timp, că toate normele de siguranță sunt respectate. LuciFlor îți vine în ajutor cu servicii funerare complete, îndeplinite cu maximum de profesionalism și empatie. Vei putea alege dintr-o gamă de pachete funerare special realizate să satisfacă toate nevoiele familiei îndoliate, la prețuri ajustate pentru toate posibilitățile.

Ce se regăsește într-un pachet funerar? 

Pachetele funerare LuciFlor sunt alcătuite în funcție de cerințele pe care le-a avut persoana care a decedat, preferințele familiei defunctului, complexitatea serviciilor dorite, a tradițiilor funerare pe care le aveți în vedere sau a bugetului disponibil pentru înmormântare.

Toate pachetele – social, standard, superior, premium și premium puls – includ sicriu complet echipat, prosoape pentru preot și dascăl, batiste, dolii, colaci și colivă. Pe tot parcursul înmormânării, firma de servicii funerare LuciFlor va fi mereu alături de tine. Suntem aici pentru ca împreună să putem găsi toate soluțiile eficiente și în conformitate cu cerințele tale.

Pentru mai multe detalii despre actele necesare, instituțiile care se ocupă cu gestionarea lor în fiecare sector din București, dar și despre pachetele funerare pe care ți le punem la dispoziție, nu ezita să ne contactezi.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.