Marcel Ciolacu, mesaj tranșant către liberali: „Daca doresc alegeri anticipate, noi putem iesi de la guvernare si facem alegeri”

Share:

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a vorbit, în emisiunea Punctul Culminant, prezentată de Victor Ciutacu la România TV, despre atacurile recente ale liberalilor, în frunte cu Florin Cîţu, la adresa miniştrilor social-democraţi Budăi şi Rafila.

Marcel Ciolacu le-a cerut partenerilor de coaliţie să se concentreze mai mult pe rezolvarea problemelor românilor decât pe a critica măsurile miniştrilor PSD şi nu a scăpat ocazia să îi ameninţe voalat pe liberali.

„O evaluare a unui ministru o face premierul. Domnul Ciuca nu are nicio problema, poate doar pe modul de comunicare al domnului Budai. Domnul Budai a facut ce trebuie, ce ar face orice social-democrat. Eu ii rog pe toti membrii acestei coalitii sa vada atitudinea PSD si sa ne concentram pe solutii pentru probleme. Pentru ca nu avem alegeri, ca sa facem campanie. Daca doresc alegeri, noi putem iesi de la guvernare si facem alegeri.”, a spus Marcel Ciolacu, ca o ameninţare pentru colegii de coaliţie liberali.

Florin Cîţu, preşedintele PNL, reproşase PSD că, într-o situație de criză, adoptă un discurs populist care puține în pericol capacitatea României de a se finanța la dobânzi bune, referindu-se în principal la discuţia din coaliţie legată de creşterea pensiilor.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.