Ludovic Orban (Forța Dreptei) avertizează: Guvernul PSD- PNL- UDMR este vinovat de sărăcirea cu premeditare a românilor!

Share:
Liderul Forța Dreptei, deputatul Ludovic Orban, susține că Guvernul PSD- PNL- UDMR este vinovat de sărăcirea cu premeditare a românilor. 
„Prețurile carburanților au crescut foarte mult. România este pe locul 4 în clasamentul creșterii prețului la benzină în țările din UE. Creșterea prețului la combustibili duce la creșterea prețurilor la toate produsele și serviciile. Puterea de cumpărare a veniturilor românilor scade dramatic din această cauză. Și guvernul nu face NIMIC pentru a scădea prețul la pompă.
Cele mai multe țări europene au luat deja sau vor lua în curând măsuri pentru a proteja populația de efectele negative ale creșterii prețurilor. Unele țări au ales soluția plafonării prețurilor, cum ar fi Slovenia și Ungaria. Alte țări au decis acordarea de subvenții, ca Austria sau Franța. Cele mai multe țări ( Suedia, irlanda, Portugalia, Cehia, Belgia etc.) au hotărât să reducă diferite taxe pentru a scădea prețul la pompă.
Noi, parlamentarii din Forța Dreptei, am înaintat parlamentului de peste două săptămâni un proiect de lege care poate scădea prețul la benzină și motorină cu mai mult de doi lei pe litru, prin reducerea TVA și a accizei.
Coaliția toxică a tot discutat pe acest subiect, au și anunțat la un moment dat intenția de a scădea acciza, dar până astăzi nu au luat nicio decizie. Și, după bâlbele de astăzi ale lui Câciu, este clar că guvernul nu vrea să facă nimic.
În aceste condiții, rămâne doar posibilitatea ca parlamentarii din majoritate să asculte de ce vor românii, nu de ce vor șefii lor, și să voteze pentru adoptarea proiectului de lege inițiat de noi. Dacă nu o vor face să nu îi mai votați pe niciunul!”, a precizat liderul Forța Dreptei, Ludovic Orban.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.