Ludovic Orban (Forța Dreptei) merge până la capăt: Alegerea primarilor în două tururi este fundamentală pentru asigurarea unei democrații autentice în România!

Share:
Liderul Forța Dreptei, Ludovic Orban, susține că alegerea primarilor în două tururi este fundamentală pentru asigurarea unei democrații autentice în România.
„Foștii colegi din PNL au fost de acord astăzi (n.r.-marți), în plenul Camerei Deputaților, să respingă acest proiect de lege prin care s-ar fi revenit la alegerea primarilor, așa cum este normal, de către majoritatea alegătorilor dintr-o comunitate locală care se prezintă la vot.
În intervenția mea le-am amintit celor de la PNL că acest proiect a fost definitoriu pentru liberali și ar trebui să le fie rușine că l-au abandonat, trădând oamenii care le- au acordat încrederea. Noi, liberalii de caracter, am votat așa cum am votat tot timpul, pentru alegerea primarilor în două tururi.
Lucrurile nu se opresc aici! Vom iniția din nou și din nou propunerea legislativă pentru alegerea primarilor în două tururi până când vom avea câștig de cauză în Parlament și această reglementare va deveni realitate”, a punctat Ludovic Orban.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.