Victor Ponta avertizează: În următorii ani România nu va mai avea bani!

Share:

Victor Ponta anunţă criza în România. Fostul premier al României îi avertizează pe români că va veni o perioadă extrem de grea pentru ţara noastră, mai ales după ce a aflat că Guvernul s-a împrumutat cu bani, plătind o dobândă de 9%, ceea ce este foarte mult.

Liderul Pro România este extrem de indignat de felul cum acţionează Guvernul România, în ceea ce priveşte economia ţării. Este de părere că nu ar fi trebuit să se împrumute cu o dobândă atât de mare, pentru că nu ne avantajează absolut deloc.

Mai mult decât atât, Victor Ponta prevede faptul că în următorii ani România nu va mai avea bani, iar asta va duce la criză mai mare decât a fost în Grecia, în urmă cu zece ani.

Eu urmăresc acum din postura de neimplicat politic, dar de om care se uită la business şi la zona noastră din Europa de Est.

Azi, duminică dimineaţă, a mai apărut o ştire că Guvernul s-a mai împrumutat cu niste bani, cu dobândă de 9%. Vreau să vă spun că nu cunosc nicio ţară care să se împrumute cu asemenea dobânzi şi care să reziste pe termen lung.

Asta înseamnă că nu o să avem bani în anii care urmează şi mi se pare curios că nimeni nu e interesat de chestia asta. O să fie mai rău decât a fost în Grecia, acum zece ani, pentru că noi nu suntem în zona euro.

Pe plan mondial încep să apară din ce în ce mai multe probleme. Toată lumea se pregăteşte de recesiune. Noi se împrumutăm ca să plătim dobânzi. Şi nu rămâne niciun ban în România„, a declarat Victor Ponta, în exclusivitate, la România TV.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.