Forța Dreptei își continuă expansiunea în teritoriu. Forța Dreptei Maramureș, lansată în prezența lui Ludovic Orban!

Share:

Președintele Forța Dreptei, Ludovic Orban, a precizat, pe pagina de Facebook, că a „descălecat” și în Maramureș, județul cu patru țări, Țara Maramureșului, Țara Lăpușului, Țara Chioarului și Țara Codrului.

„Nu am uitat să ne reculegem preț de câteva minute la statuia lui Ionel Brătianu. Ca buni creștini ce suntem, fiind Sărbătoarea Schimbării la Față a Domnului, am participat la slujbă la Catedrala Episcopală Sfânta Treime din Baia Mare. Am lansat apoi filiala Forța Dreptei Maramureș, condusă de Andrei Hoban, în prezența a numeroși membri, reprezentând cele 15 organizații locale deja constituite”, a spus Ludovic Orban.

Forța Dreptei rămâne o provocare. Este greu să crești electoral pe o scenă politică dominată de PSD și PNL, în care banii publici merg (doar) spre Modrogan și Kiseleff. Cu toate acestea, Ludovic Orban pare decis să reușească. Filialele noului partid apar una după alta, ceea ce arată că nu puțini sunt cei care au renunțat să mai creadă în viitorul unui PNL subordonat total de Iohannis și PSD, dar tot mai îndepărtat de electoratul partidului, cel care nu înțelege apropierea de PSD.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.