Ponta taxează dur haosul din zona energiei: Guvernanții execută niște ordine stupide și iau măsuri inaplicabile!

Liderul Pro România, Victor Ponta, a precizat că In 2012 – 2015 am ascultat , in domeniul energiei, de cativa oameni ( unii mai tineri si altii mai experimentati) care chiar erau profesionisti.
„Asa am ajuns sa avem preturi stabile si competitive, sa atragem investitii , sa producem suficient incat sa putem exporta , sa dublam cantitatea de enegie regenerabila . Am reusit si sa pornim niste mari proiecte care ar fi asigurat ca Romania e independenta energetic ( Grupurile 3 si 4 de la Cernavoda , grupul termo de la Rovinari, centrala de la Iernut, Gazele din Marea Neagra cu EXXON Mobile , samd) – dar toate au fost blocate sau abandonate in ultimii ani in “Romania lucrului bine facut”, a punctat Victor Ponta.
Potrivit fostului premier, acum preturile explodeaza in fiecare zi – taxele se maresc peste noapte – nimeni nu mai gaseste energie de achizitionat dupa 1 Octombrie – firmele sunt total disperate si oamenii sunt sfatuiti parinteste de Comisia Europeana ( si de trepadusii lor de la Bucuresti) sa “fie mai economi” !
„Nu explica nimeni ce se intampla in zona energiei si de ce pentru simplul motiv ca cei care iau decizii habar nu au si nu inteleg nici ei nimic – doar executa niste ordine stupide si iau masuri inaplicabile !
Dar focile sunt fericite – ele sunt obisnuite sa traiasca in frig daca au voie sa strige “Puie Monta” si “M..e PSD” ! Pentru noi ceilalti – GHINION !”, a conchis Ponta.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.