Violeta Alexandru (Forța Dreptei) critică ipocrizia lui Marcel Ciolacu la votul privind moțiunea pe energie: Va fi o iarnă grea iar lui Ciolacu îi arde de propria imagine!

Share:
Deputatul Forța Dreptei, Violeta Alexandru, taxează dur iresponsabilitatea și duplicitatea liderilor PSD, în special a lui Marcel Ciolacu, în privința votului privind moțiunea de cenzură.
„Ciolacu s-a abținut la votul pe moțiunea împotriva Ministrului Energiei, Virgil Popescu. Gen: I am here watching you …
Ridicol, din punctul meu de vedere, pentru un lider de partid aflat în fața unui vot politic (se vota o moțiune, nu o lege unde, eventual, mai poți avea rezerve pe marginea anumitor aspecte). “Mortali” politicienii aceștia care sunt așa… misterioși, neutri în fața unei situații clare de asumare. Spune, domnule, ce părere ai și ce urmează să faci concret pentru că neutralitatea e la îndemâna oricui, până nu mai rămâne nimeni să ia deciziile necesare!
Tipul acesta de conducători ați dori?
Va fi o iarnă grea iar lui Ciolacu îi arde de propria imagine. Va arăta cu degetul la PNL/Popescu pentru toate problemele; la asta îi folosește votul acesta de abținere. Până la un moment dat, când va fi situația cea mai grea. Meanwhile, Ciolacu is watching …”, a precizat, pe pagina de Facebook, Violeta Alexandru.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.