Liderul AUR, George Simion, îl pune la punct pe ministrul Energiei: „Dacă Virgil Popescu era demis la timp, aveam curent electric mai ieftin!”

Share:

Președintele AUR, George Simion, a declarat, referindu-se la prezența sa în sediul Ministerului Energiei,  că până acum i-a cerut lui Virgil Popescu de cel puțin zece ori să se întâlnească cu el, însă ministrul Energiei ar fi refuzat.

”Finalitatea e opoziția  politică, un semnal de alarmă ca deși Rormania isi dorește o planetă verde iată cum Virgil anunță ca în 2026 vor fi taxati toți cei care produc energie pe bază de fotovoltaice. Dacă Virgil Popescu era demis la timp, aveam curent electric mai ieftin. Azi m-am mai bătut virtual în declarații cu Tanczos,  Barna și am fi avut și lemne mai ieftine. Cred că s-ar putea să fie singura amendă pe care o plătesc, dar cu sigurantă Virgil Popescu trebuie să fie sancționat de opinia publică în toate modurile. Eu nu aș fi încurcat conferința de presă a domnului Virgil Popescu. El se teme de noi. De aia a stat în birou ca un laș să nu dea ochii cu noi. Virgil Popescu a făcut cea mai mare eroare că nu a venit la conferință. De exemplu pe domnul Daea l-am criticat în emisiunea dumneavoastră pentru că a dat o ordonanță care spune că țăranii care vor primi îngrășăminte vor primi pedeapsă cu închisoare. El a avut tăria să vină la mine să îmi spună că nu e adevărat că nu toate îngrășămintele, doar anumite. Virgil Popescu a dat acest act normativ care va speria pe foarte mulți. De zece ori (i-a cerut o întâlnire lui Virgil Popescu) le am filmate și a zis ba că nu e, ba că e în altă întâlnire și nu știe când termină. Am și făcut interpelări”, a explicat situația liderul AUR la Punctul Culminat de la România TV.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.