Liderii AUR iau atitudine: Guvernul Ciucă trebuie să ia măsuri urgente pentru consolidarea și înlocuirea clădirilor existente!

AUR, cere prin vocea prim-vicepreședintelui, Marius Lulea, Guvernului Ciucă să ia măsuri urgente pentru consolidarea și înlocuirea clădirilor existente.
”Sunt inginer constructor, expert tehnic și diriginte de șantier. Drama din Turcia ar trebui să reprezinte un semnal de alarmă pentru clasa politică de la București în ceea ce privește starea infrastructurii critice din România, dar și starea unei bune părți din clădirile existente. În acte, lucrurile stau prost. Avem câteva mii de clădiri încadrate în clasa I sau II de risc seismic, marea lor majoritate în București, însă în realitate lucrurile stau și mai prost, deoarece sunt alte câteva mii de clădiri care nu au fost niciodată expertizate, dar care se află în aceeași situație. Avem instituții publice, școli, spitale, grădinițe, care prezintă deficiențe majore din punct de vedere al rezistenței structurale, dar și din punct de vedere al altor cerințe precum securitatea la incendiu”, a declarat Marius Lulea.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.