Drulă demontează ipocrizia lui Ciolacu&co: De trei ani depozitul GPL din Crevedia funcționează ilegal și nestingherit de nimeni!

Liderul USR, Cătălin Drulă, susține că de trei ani, mai precis din 2020, depozitul GPL din Crevedia funcționează ILEGAL și NESTINGHERIT de nimeni.
În context, Drulă a prezentat cronologia unei caracatițe PSD-PNL dinaintea coaliției prezente:
30 iulie 2020: ISU primește sesizări, controlează instalația, găsește o pompă neomologată, anulează autorizația, amendează firma fiului primarului PSD din Caracal cu 10.000 de lei.
În urma acelui control, ISU a notificat:
– Consiliul Județean Dâmbovița – condus de Alexandru Oprea (PSD, fost șef al SRI Dâmbovița), urmat de Corneliu Ștefan (PSD)
– Primăria Crevedia – condusă de Florin Petre (PSD)
– Registrul Comerțului Dâmbovița – Smaranda Brebeanu (numită pe filieră PSD)
– Prefectura Dâmbovița – condusă de Aurelian Popa (PNL)
– Agenția pentru Protecția Mediului – condusă de Viorel Toma (ALDE, faimosul șef care s-a angajat prin semnătură pe el însuși)
 28 septembrie 2020: ISU face control, găsește firma fiului de primar PSD funcționând în continuare și cu un rezervor neomologat, amendează firma cu 30.000 de lei
 30 septembrie 2020: Firma fiului primarului PSD din Caracal închide pe hârtie punctul de lucru în urma unei decizii AGA
 13 octombrie 2020: Registrul Comerțului condus pe filieră PSD notifică ISU că punctul de lucru a fost închis
 26 august 2023: explozie la depozitul GPL, care nu mai trebuia să existe de trei ani. Două persoane își pierd viața, 41 de răniți sunt internați în spitale (dintre care zeci de salvatori), victime cu arsuri grave sunt transportate în Belgia, Italia, Austria și Germania. 3.000 de persoane sunt evacuate.
Cer premierului Marcel Ciolacu să clarifice de urgență cum a putut exista un întreg mecanism politic de susținere a unei ilegalități evidente și să comunice măsurile luate.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.