USR îl somează pe Predoiu: Să prezinte de urgenţă concluziile verificărilor efectuate de Corpul de control în Constanţa şi măsurile decise, după accidentul rutier din localitatea 2 Mai!

Deputatul USR Stelian Ion îi cere ministrului Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, să prezinte de urgenţă concluziile verificărilor efectuate de Corpul de control în judeţul Constanţa şi măsurile decise, după accidentul rutier petrecut în localitatea 2 Mai.

„A trecut o săptămână de când a anunţat control la Poliţia din judeţul Constanţa şi ministrul Cătălin Predoiu încă tace. Colegii lui din PNL promiteau că ministrul Predoiu va prezenta la sfârşitul săptămânii trecute rezultatele controalelor. Nici vorbă! Nu doar că încă nu ştim oficial de ce poliţiştii din Vama Veche l-au lăsat să plece pe tânărul de 19 ani, pe care nu l-au testat pentru consum de droguri, dar nu a fost anunţată nicio sancţiune. Am aflat între timp că cei 4 şefi de poliţie de la Constanţa nu au fost demişi, ci au cerut să fie eliberaţi din funcţie”, scrie fostul ministru al Justiţiei, pe Facebook.

Potrivit acestuia, pentru a lua primele măsuri, Cătălin Predoiu „nu avea nevoie de mai mult de 24 de ore”.

Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, declara, pe 21 august, că a dispus un control complet, care să fie efectuat de Corpul de Control al ministrului, după accidentul rutier petrecut în localitatea 2 Mai. El adăuga că după finalizarea anchetei vor fi formulate propuneri.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.