Liderul USR, Cătălin Drulă, revoltat: „Violența este cel mai josnic mod de a face politică, iar PSD a coborât din nou la acest nivel!”

Liderul USR, Cătălin Drulă, a avertizat că „violența este cel mai josnic mod de a face politică, iar PSD a coborât din nou la acest nivel!”.
Potrivit lui Drulă, a reînceput valul intimidărilor, hărțuirilor și agresiunilor împotriva consilierilor USR din țară, care luptă pentru binele comunităților lor.
„Consilierul local USR Daniel Răducanu a fost bătut cu bestialitate de membrii familiei primarului PSD din Nițchidorf, județul Timiș”, a completat liderul USR.
„DE CE?
Pentru că a reclamat existența unei gropi ilegale de gunoi la marginea localității, unde diverse persoane din anturajul primarului aruncau deșeuri din activități de demolare și construcție.
Consilierul USR a fost înjurat, bătut, e cu degetul rupt și a primit 30 de zile de îngrijiri medicale. Pe numele primarului este deschis deja un dosar penal, tot pentru amenințări la adresa consilierului USR.
 Alexandru Chiriță, vicepreședintele USR Dâmbovița, este hărțuit de primarul PSD din Comișani, Ion Bătrânu, care îl urmărește constant cu mașina prin comună, pentru a-l intimida.
Primarul PSD a făcut chiar o sesizare la angajatorul vicepreședintelui USR, pentru că acesta își permite să tragă la răspundere administrația locală.
DE CE?
 Deoarece Alexandru Chiriță a descoperit că un heleșteu este construit ilegal pe terenurile oamenilor și pe domeniul public și i-a ajutat pe oameni să își revendice terenurile.
 Pentru că a atras atenția că lucrările realizate prin PNDL 2 și prin programul Anghel Saligny sunt de foarte slabă calitate, a cerut refacerea lor și a anunțat instituțiile de control.
Pentru că a atras atenția asupra nepotismului din primăriei, unde 4 angajați sunt rude de gradul întâi cu consilieri PSD.
Sunt noi dovezi ale abuzurilor făcute de primarii PSD, care nu au nici argumente și nici justificări pentru proiectele lor eșuate, doar un comportament violent de tip mafiot care încearcă să ascundă hoția și incompetența.
Un lucru trebuie să fie clar: Nu e loc pentru violență în politica românească! PSD trebuie să se delimiteze clar de aceste acțiuni și să condamne ferm actele de violență. Cei direct responsabili trebuie să demisioneze, iar autoritățile sesizate trebuie să rezolve rapid aceste cazuri.
 Iar cei care luptă zi de zi cu hidra PSD-PNL pentru binele comunităților lor, indiferent de intimidări, amenințări și agresiuni, au tot sprijinul nostru și al tuturor celor care vor schimbarea în bine a României. Lupta voastră nu este în zadar!”, a punctat liderul USR.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.