Topul destinațiilor turistice preferate de români pentru Revelion

Nici nu s-a terminat luna octombrie că românii se gândesc deja la petrecerea de Revelion. În aceste momente, foarte mulți oameni știu deja unde o să își petreacă noaptea dintre ani, iar în topul preferințelor lor se află Maramureșul, Bucovina, Valea Prahovei și Ținutul Secuiesc.

Topul destinațiilor turistice preferate de români pentru Revelion! Maramureșul este și în acest an destinația preferată a românilor pentru petrecerea de Revelion.

Potrivit unui top realizat de o companie de turism de la noi, 23,8% dintre români preferă să își petreacă noaptea dintre ani în Maramureș, asta în timp ce 23,4% aleg Bucovina, iar 15,8%  Transilvania.

Valea Prahovei se află și ea în acest top, asta după ce 11,2% dintre români au spus că iau în calcul să își petreacă ultima noapte din an în această zonă pitorească. Iar 6% spun că preferă Ținutul Secuiesc.

Hotelierii din aceste locuri de poveste nu au stat cu mâinile în sân și au pregătit deja oferte pentru cei care vor să își cumpere din timp sejurul de sărbători.

Astfel, în Maramures, la hotelurile de 3 stele din Borșa preţurile pornesc de la 3.800 de lei pachetele de 3 nopţi pentru 2 persoane.

Oferta include atât accesul gratuit la spa şi piscina interioară cât şi mic dejun şi masa festivă dintre ani.

În satul Breb, cel mai căutat sat tradiţional din Maramureș, un cuplu trebuie să plătească pentru 4 nopţi de cazare cu all inclusive, suma de 4000 de lei.

Prețurile sunt ceva mai piperate în Sinaia, la hotelurile de 4 stele, unde tarifele pornesc de la 7.000 de lei pentru două persoane cu mic dejun și masa de revelion.

Cei care aleg să petreacă 3 nopți de cazare în stațiunea Bușteni, trebuie să scoată din buzunar suma de 5.200 de lei.

În comparație cu stațiunile montane, tarifele sunt ceva mai mici la malul mării. Astfel, la hotelurile de 4 stele din Mamaia preţurile pornesc de la 2700 de lei camera dublă, cu mesele incluse şi pot ajunge până la 6000 de lei cu facilităţi la spa, masaje şi alte surprize.

Cât despre compania aleasă pentru Revelion, cei mai mulţi dintre cei chestionaţi spun că vor petrece alături de familie și prieteni.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.