Scandalul drogurilor de la reședința de protocol a lui Biden ia amploare!

Scandal uriaș la Casa Albă, FBI a publicat primele fotografii cu drogurile găsite în reședința de protocol a lui Joe Biden. Agenții federali au dat publicității imagini cu o punguță de cocaină care se afla într-un dulap.

Drogurile au fost găsite cu două zile înainte de ziua independenței, iar familia Biden se afla în vacanță în momentul descinderilor.

Scandalul substanțelor interzise a dat peste cap administrația Biden, care se confruntă cu mari probleme de imagine din cauza fiului Hunter Biden.

Cotidianul britanic DailyMail a fost cel care a publicat dovezile prezentate de FBI. Serviciul Secret al SUA a fost nevoit să dea publicității imaginile cu punga cu pulbere albă găsită într-un dulap folosit pentru depozitarea bunurilor personale lângă intrarea de Vest a Casei Albe, ca răspuns la o solicitare în baza Legii privind libertatea de informare.

Cocaina a fost găsită în dulapul nr. 50 duminică, 2 iulie, în timp ce familia Biden – inclusiv fiul președintelui, Hunter – își petrecea weekendul la Camp David, înainte de vacanța din 4 iulie, scrie cotidianul britanic.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.