Forța Dreptei își continuă expansiunea la nivelul întregii țări. Forța Dreptei Vâlcea și-a desemnat echipa câștigătoare pentru anul electoral 2024!

Peste 300 de delegați, reprezentând 45 de organizații locale, s-au reunit în conferința județeană Forța Dreptei Vâlcea pentru a alege echipa care va conduce filiala în grelele bătălii din anul electoral 2024.

Lider al echipei a fost ales Traian Dobrinescu, vicepreședinte al Uniunii Scriitorilor. Conferința Județeană a hotărât și candidatul la funcția de primar în Rm. Vâlcea, în persoana lui Romeo Rădulescu.

„Am început alegerile în Forța Dreptei. Până în 15 Martie toate organizațiile locale și filialele județene își vor alege în mod democratic conducerile. Prima filială care a organizat conferința de alegeri este cea de la sectorul 6. 150 de delegați cu drept de vot au ales echipa de conducere care are ca lider pe domnul profesor Ionel Pușcaș. După finalizarea alegerilor la nivel local și județean, va fi convocat congresul Forța Dreptei care va alege echipa de conducere de la nivel național”, declara pe 17 noiembrie Ludovic Orban.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.