Victor Ponta, mesaj tranșant după fuga lui Cătălin Cherecheș: ”Statul român a reușit să se mai facă încă o dată de râs!”

Fostul premier Victor Ponta a vorbit, sâmbătă seara, la România TV, despre fuga din țară a lui Cătălin Cherecheș. Edilul de Baia Mare a plecat din țară înainte de a fi condamnat definitiv la ani de închisoare pentru luare de mită.

Cu câteva ore înainte să fie condamnat la cinci ani de închisoare cu executare pentru corupție, Cătălin Cherecheș s-a folosit de doi taximetriști pentru a fugi din România în Ungaria. La graniță a prezentat pașaportul unui nepot care îi seamănă foarte bine.

„Suntem toți de acord că a reușit statul român să se mai facă încă o dată de râs. De Cherecheș știa toată lume că urmează să i se dea decizia. Avea control judiciar. Suntem în filme cu Stan și Bran. Un caz mediatizat, după cazul cu socrii. Dacă o persoană cunoscută despre care șetie că are o condamnare depinde de un polițist care stă în gheretă. Nu era treaba SRI-ului.

Dacă eram în Schengen, chiar că nu-l oprea nimeni. O să intrăm în Schengen când n-o să mai fie Schengen-ul. Eu nu cred că problema e la un polițist din gheretă.

Eu cred că la Justiție și la MAI există o listă cu persoanele care urmează să fie condamnate și care au posibilități materiale să plece.

La un moment urmează să fie extrădat din Italia, dar de râs, ne-am făcut de râs”, a spus Victor Ponta, la România TV.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.