George Simion, la Forumul oamenilor de afaceri români din diaspora organizat la Bruxelles: Pentru AUR este foarte important ca drepturile românilor care locuiesc în străinătate să fie respectate!

Preşedintele AUR, George Simion, susţine că, până acum, politicienii care au reprezentat ţara la nivel european „nu s-au preocupat de drepturile românilor cum ar fi trebuit”.

El a participat la Forumul oamenilor de afaceri români din diaspora organizat la Bruxelles, unde a afirmat că pentru AUR este „foarte important” ca aceste drepturi să fie respectate şi apărate „aşa cum trebuie”.

„Pentru AUR este foarte important ca drepturile românilor care locuiesc în străinătate să fie respectate şi apărate cum trebuie. Până acum, politicienii noştri nu s-au preocupat de drepturile românilor care locuiesc în străinătate cum ar fi trebuit. Fie că vorbim de numere de înmatriculare, fie că vorbim de dubla cetăţenie în Spania sau dreptul la muncă în Marea Britanie. În primul şi în primul rând, de aceea suntem aici: pentru mediul antreprenorial românesc care activează în străinătate şi vă mulţumesc din suflet, fie că aţi venit din Portugalia, din Marea Britanie, Austria sau sunteţi de aici, din Belgia, că participaţi la acest forum”, a transmis Simion, citat într-un comunicat de presă al AUR.

Liderul AUR a anunţat că, în marja vizitei sale la Bruxelles, va discuta cu Marco Campomenosi, şeful delegaţiei partidului Lega din Italia despre drepturile românilor din peninsulă, dar şi cu alţi reprezentanţi ai statelor membre ale Uniunii Europene cu privire la drepturile cetăţenilor români.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.