George Simion nu crede că Diana Șoșoaca va mai intra în Parlament. Liderul AUR, convins că partidul său va câștiga majoritatea alegerilor din 2024!

George Simion, liderul AUR, a vorbit, duminică seară, în exclusivitate la România TV, despre alegerile care urmează să aibă loc în acest an.

Întrebat dacă senatoarea Diana Șoșoacă va sări de pragul electoral, George Simion a răspuns:” Este greu să sară doamna Șoșoacă, dar oricând e loc și de alte partide suveraniste, pentru că îți trebuie o rețea destul de mare în țară, iar dânsa nu are. Este foarte bine că există și alte cum e partidul doamnei Șoșoacă, al lui Vlad Gheorghe, partidul lui Florin Călinescu, și am să încurajez apariția de noi partide pentru că sunt și altceva ”.

Declarația lui George Simion a venit la numai câteva săptămâni după scandalul monstru pe care l-a făcut în Parlamentul României cu senatoarea Diana Șoșoacă.

După un schimb de replici și insulte, politicienii AUR și SOS au avut un schimb de împingeri, iar la un moment dat, senatoarea Diana Șoșoacă a reacționat după ce liderul AUR, George Simion, susține ea, ar fi agresat-o și i-ar fi dat o palmă.

De asemenea, liderul AUR i-a dezvăluit jurnalistului Victor Ciutacu că este încrezător că partidul său va câștiga majoritatea alegerilor.

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.