Tupeu fără limite al unui anonim deputat liberal de Arad. Eurodeputatul Grapini, ironizată la Realitatea Plus pentru „lipsa de activitate” în PE!

Declarația europarlamentarului Maria Grapini potrivit căreia a fost urmărită și amenințată de un bărbat în aeroport, care apoi s-a cazat la același hotel cu aceasta, ar trebui să reprezinte un motiv de îngrijorare pentru orice om responsabil, cu atât mai mult pentru un parlamentar.

Pare că nu și pentru deputatul liberal de Arad, Ovidiu-Sergiu Bîlcea – de care cred că nu a auzit mai nimeni, nici măcar în județul pe care ar trebui să-l reprezinte în Camera Deputaților – care și-a permis, la Realitatea Plus, să o ironizeze pe eurodeputatul Grapini.

Este, probabil, singura intervenție a doamnei Grapini, în calitate de europarlamentar, în ultimii patru ani!”, a precizat, ironic, deputatul Bîlcea!

Tupeu? Proastă-creștere? Impertinență? Gestul mitocănesc la adresa unei doamne și profund rupt de realitate al acestui jalnic reprezentant al PNL este, din punctul meu de vedere, inadmisibil, într-un stat ce se pretinde european!

Dar, nu vom discuta despre educația unei persoane, deși un parlamentar ar trebui să aibă cei șapte ani de acasă. Tupeul, până la urmă, rămâne tupeu. Vom vorbi, însă, despre realitate! Și vom compara mai jos prestația europarlamentarului Grapini, în actualul mandat de europarlamentar (apropo, domnule deputat, ar trebui să știți că mandatul unui europarlamentar are cinci ani, nu patru, ca la Parlament!), cu cea a extrem de „cunoscutului” deputat Ovidiu-Sergiu Bîlcea.

Să începem, așadar, cu prestația  ironicului domn Bîlcea. Ce spune site-ul Camerei? 11 luări de cuvânt, dintre care trei declarații politice, un singur proiect de hotărâre inițiat și 34 de întrebări și interpelări. În patru ani de mandat! Din punctul meu de vedere, prestație mai mult decât rușinoasă!

Să mergem mai departe și să vedem ce a făcut, în ultimii cinci ani, Maria Grapini, europarlamentarul ironizat de tânărul și ”mult prea implicatul”, după cum arată cifrele, deputat liberal.

Eurodeputatul Grapini conduce detașat, repet, domnule deputat, detașat, adică mult mai mult decât toți europarlamentarii liberali, în frunte cu Rareș Bogdan, la capitolul intervenții în plenurile PE de la Bruxelles și Strasbourg. Rețineți, vă rog, 277!  De aproape nouă ori mai multe decât dumneavoastră!

Să trecem la numărul rapoartelor legislative unde, de asemenea, europarlamentarul Grapini se poate lăuda cu nu mai puțin de 75, devansându-i, de asemenea, în mod clar, pe toți colegii liberali din PE.

Să vorbim despre numărul uriaș al interpelărilor și scrisorilor deschise, de ordinul zecilor, adresate oficialilor europeni? Sau despre conferințele organizate în PE și în țară?

Am văzut multe în politica dâmbovițeană! Dar ce am văzut astăzi a depășit orice limită! Nu este târziu, domnule deputat, să vă cereți scuze și să admiteți că ignoranța este singura scuză pe care o aveți. Rușinos! Mai ales că, în campanie electorală, PNL ar trebui să fie mult mai atent cu cei pe care îi pune pe listă! Până la urmă, adevărul, nu-i așa, trebuie să primeze de fiecare dată!

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.