Sebastian Burduja, doi dintr-o lovitură: Nicușor Dan și Gabriela Firea! Candidatul PNL la Primăria Capitalei face lumină în privința proiectului imobiliar din zona Modrogan

Candidatul PNL la Primăria Capitalei, Sebastian Burduja, a precizat joi că, dacă Nicuşor Dan organizează o conferinţă de presă în apropierea sediului PNL pentru a vorbi despre proiectul imobiliar din zona Modrogan, atunci ar trebui să meargă la PSD Bucureşti şi să o întrebe pe Gabriela Firea şi pe cei de la PMP de ce au permis acest proiect.

Sebastian Burduja a anunţat în grabă o conferinţă de presă, cu puţin timp înainte ca actualul primar general, Nicuşor Dan, să organizeze o conferinţă de presă în apropierea sediului PNL din Capitală, având ca temă de dezbatere urbanismul.

„Dacă tot vine la o conferinţă de presă domnul Nicuşor Dan, noi îl aşteptăm aici, i-am pus acest pupitru, să vină şi să dezbată (…) Îl rog pe Nicuşor Dan să verifice dacă nu cumva a greşit adresa conferinţei de presă de astăzi, pentru că, dacă subiectul pe care vrea să-l aducă în discuţie se leagă de acest proiect imobiliar, care, din păcate, este în proximitatea noastră, trebuie să verifice informaţiile şi să vadă că aici autorizaţia de construire a fost dată de Gabriela Firea. Deci, trebuia să meargă la sediul PSD Bucureşti şi să întrebe de ce a fost autorizat un proiect imobiliar pentru care dânsul se judecă”, a spus Burduja.

El a explicat că acest proiect imobiliar a fost aprobat în Consiliul General cu voturile consilierilor PSD, dar şi cu patru voturi de la PMP, adică actualii parteneri de alianţă ai lui Nicuşor Dan.

În continuare, Burduja i-a reproşat lui Nicuşor Dan că evită să vină la dezbateri cu el şi a promis că dacă actualul primar general câştigă un al doilea mandat nu va putea să conteze pe sprijinul PNL în Consiliul General.

„Nu mă voi duce acolo (la conferinţa organizată de Nicuşor Dan, n.r.). Nu vreau să fac niciun fel de intervenţii. Eu nu am venit să sparg conferinţa de presă a nimănui (…) Dacă a venit să ne povestească despre proiectul imobiliar din zona Modrogan, trebuia să meargă la sediul PSD Bucureşti să întrebe pe doamna Firea să-şi întrebe suporterii de la PMP de ce au permis acest proiect în Bucureşti”, a conchis Burduja.

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.