George Simion îi „spulberă” pe Rareș Bogdan și Elena Lasconi

George Simion a fost invitat în platoul România TV, acolo unde a aruncat cu replici acide către mai mulți politicieni, cum ar fi Elena Lasconi sau Rareș Bogdan. Ce spune liderul AUR și cum crede că va scoate România din sărăcie, dacă va fi ales președinte, informează Romaniatv.net.

Liderul AUR nu s-a mai putut abține și a spus în fața unei întregi țări ce părere are el despre tot ce se întâmplă atât pe plan politic, cât și pe plan economic, în România.

„Cât despre USR cam știm tot ce trebuie să știm, este același USR pe care îl cunoaștem”, a mai spus liderul AUR.
George Simion crede în restabilirea României, spune el, dar și în măsuri concrete, pe care, din punctul său de vedere, nimeni nu le ia cu adevărat.

„Eu refuz să cred că premierul este mincinos. Eu nu cred lucrul ăsta. Stabilirea datei alegerilor stă în pixul premierului. Șmecheria se oprește la gardul palatului Victoriei, de asta eu mâine mă duc sperând că premierul țării nu este mincinos și va respecta ceea ce a spus. Nu vreau să cred nici că Rareș Bogdan e mincinos dar am văzut că este, brusc l-a apucat grija școlilor. Aștept să văd cine mai candidează, dacă candidează Mircea Geoană, vreau să văd, am venit cu planul Simion care face referire la spațiul locativ, la dobânzile de la bănci, dobânzi cămătărești, vreau să fie agreat și acceptat și de alții acest plan”, a continuat George Simion.

Pe lângă cele precizate anterior, Simion a aruncat cu săgeți și spre Traian Băsescu, care a afirmat că o va susține pe Elena Lasconi la funcția de președinte al României.

Mai mult decât atât, liderul AUR a precizat și faptul că ”nu se teme de cei ce și-au bătut joc de această țară”.

Nu-mi convine, noi anul trecut ne-am uitat la un calendar care nu s-a respectat! Ce zice Rareș Bogdan e o minciună, că s-ar putea să fie școlile închise, ei când se gândesc la septembrie se gândesc la pensionari, îi momesc pe vârstnicii noștri cu câțiva lei, au pus aceeași recalculare în luna septembrie special pentru alegeri! Eu nu mă tem de cei ce și-au bătut joc de această țară.

Ce zice Rareș Bogdan e o minciună, că s-ar putea să fie școlile închise, ei când se gândesc la septembrie se gândesc la pensionari, îi momesc pe vârstnicii noștri cu câțiva lei, au pus aceeași recalculare în luna septembrie special pentru alegeri! Eu nu mă tem de cei ce și-au bătut joc de această țară”, a continuat George Simion.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.