Simona Halep vrea să revină în Top 10!

Turneul de categorie WTA 125 a început luni, iar Simona Halep va evolua în runda inaugurală cu australianca Arina Rodionova. Ultima dată, Simona Halep a jucat la jumătatea lunii iunie într-un meci demostrativ la Cluj-Napoca, la Sports Festival.

Simona Halep a anunţat, luni, că a ajuns la Hong Kong, unde va participa la turneele de categorie 125 şi 250 WTA.

„Am ajuns în Hong Kong şi sunt pregătită să dau tot ce am mai bun”, a scris Halep în social media. Turneul de categorie WTA 125 a început luni, iar Simona Halep va evolua în runda inaugurală cu australianca Arina Rodionova.

„În fiecare zi doar la asta mă gândesc și încerc să mă analizez, să înțeleg cât de bună pot fi din nou. Acum, să fiu sinceră, am îndoieli. Nu mă pot antrena din cauza accidentării. Însă obiectivul meu este ca dacă mă întorc, mă întorc pentru că îmi doresc să fiu din nou în top 10. Ăsta e felul în care gândesc și așa am gândit mereu. Poate de asta am fost numărul 1 mondial, pentru că mereu am împins limitele în acea direcție – să îmi doresc mai mult, să vreau mai mult. Dar acum întrebarea e dacă sunt capabilă să fac asta din nou. Am acea putere înăuntru să o fac din nou? Nu știu să răspund la asta, dar acesta e visul meu dacă mă întorc la tenis.

Acum câteva luni i-am spus fratelui meu că îmi e frică de viitor. Înainte, nu am avut această teamă pentru că la tenis te antrenezi de azi pe mâine și întotdeauna știi la ce să te aștepți. Dar după toată experiența prin care am trecut, sunt puțin speriată. În viitorul apropiat, vreau să mă întorc pe teren, vreau să fac din nou performanță, să fiu suficient de aproape de ceea ce am fost și îmi doresc copii. Acesta e viitorul pe care mi-l doresc, să am copii și o familie.

Prioritățile mele sunt puțin diferite acum: vreau să mă îmbunătățesc, să am grijă de mine în plan mental și emoțional. Lucrurile astea sunt mult mai importante decât un trofeu de Grand Slam în acest moment, pentru că am o viață lungă în față și viața nu e doar despre tenis.”, a spus Simona în vară pentru treizecizero.ro.

Românca a primit în prima parte a acestei luni wildcard pentru turneul WTA 250 din Hong Kong, care va avea loc în perioada 26 octombrie – 3 noiembrie.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.