Victor Ponta revine pe lista candidaților PSD pentru Camera Deputaților

Victor Ponta, fostul premier al României și fost lider al Partidului Social Democrat (PSD), se află pe lista candidaților PSD Dâmbovița pentru Camera Deputaților.

Victor Ponta, fost prim-ministru și fost lider al Partidului Social Democrat, ocupă prima poziție pe lista candidaților PSD Dâmbovița pentru alegerile pentru Camera Deputaților, conform deciziei oficializate în cadrul conferinței organizației locale, desfășurată duminică.

„Începusem să obosesc să tot fiu fostul, fostul prim ministru, fostul preşedinte (al PSD, n.r.), fostul… Acum dacă o să îmi ziceţi viitorul deputat de Dâmboviţa, o să mă simt foarte bine!”, a declarat Ponta pentru cei 500 de delegaţi participanţi la conferinţa PSD Dâmboviţa.

De asemenea, el a menționat că, deși a avut parte de multe victorii politice, a învățat multe și din înfrângeri, ceea ce i-a oferit o experiență valoroasă în cariera sa. Aceaste lecții de viață l-au ajutat să își formeze perspectivele asupra politicii și să își adapteze abordările în fața provocărilor.

„Mi-am scris şi discurs, am primit şi aseară un mesaj: ‘vezi că mâine ai speech la Dâmboviţa, vezi ce spui’. Zic: ‘da, domnul prim-ministru, ştiu ce spun, spun ce trebuie, dar spun ce gândesc şi eu’ (…). Şi eu sunt vechi în politică, dar eu n-am avut doar victorii, am avut şi înfrângeri şi am avut de învăţat mai mult din înfrângeri decât din victorii”, a spus Victor Ponta în deschiderea discursului.

Un aspect semnificativ al discursului său a fost legătura pe care a făcut-o după ce a discutat cu actualul lider al PSD, Marcel Ciolacu, care l-a încurajat să se reîntoarcă în arena politică.

„După ce mi-a zis că va candida la funcţia de preşedinte, i-am spus: ‘bine, te votez!’ ‘Nu, nu, zice, lasă comoditatea, lasă golful la Niculeşti, lasă conferinţele internaţionale, vino şi spune-le oamenilor de ce, de data asta, să nu mai facă aceeaşi greşeală: ne e bine cu candidatul PSD, dar nu votăm PSD’”, a mai declarat Ponta.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.