Eugen Tomac și Ludovic Orban, prezenți, la Brașov, în mijlocul oamenilor: „Împreună vom construi o Românie autentică, eliberată de interesele obscure ale celor din PSD și PNL!”

Liderul PMP, Eugen Tomac, și liderul Forța Dreptei, Ludovic Orban, candidat la prezidențiale, au fost prezenți, în weekend, la Brașov, alături de oameni onești și determinați, pentru a discuta despre viitorul României.
Potrivit lui Tomac, împreună vom construi o Românie autentică, eliberată de interesele obscure ale celor din PSD și PNL, o Românie care susține dezvoltarea economiei locale și regionale.
Liderul PMP a menționat că, la Brașov, Gheorghe Ialomițianu deschide lista la Camera Deputaților, un profesionist de încredere, cu o vastă experiență în domeniul financiar, iar Ovidiu Sârghie, un om dedicat și devotat Brașovului, deschide lista la Senat. Ei sunt pregătiți să lupte, susține Tomac pentru binele fiecărui cetățean.
„Împreună cu Alianța Forțelor de Dreapta, propunem o alternativă serioasă și corectă, pentru a readuce normalitatea în viața politică și administrativă din România. Ludovic Orban, un lider integru și responsabil, este alegerea care poate schimba direcția țării noastre.
Este momentul să ne implicăm activ și să oferim oamenilor din Brașov, și din toată România, o alegere onestă, o soluție reală pentru viitor!”, a conchis liderul PMP.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.