Deputatul AUR, Lilian Scripnic, mesaj tranșant: „Pentru România se dă ultima bătălie! Noi, patrioții de la AUR, suntem aici să o apărăm până la capăt!”

Deputatul AUR, Lilian Scripnic, a transmis, pe adresa redacției, o declarație de presă pe care o prezentăm, integral, în continuare:

„România la moment de răscruce!

Privesc spre România și observ că în ultimii 33 de ani această țară a fost prădată în mod sistematic de către proprii politicieni. Aceiași politicieni care au jurat credință poporului român, aceiași politicieni care au mințit cu nonșalanță neamul românesc convingând oamenii să-i voteze, aceiași politicieni care au apărut din senin pe scena politică, fiind oameni purtători de tot felul de interese străine și dușmane propriei patrii. Acești actori negativi ai scenei politice din ultimii 33 de ani au făcut ca România să fie o țară vitregită de proprii cetățeni, milioane de suflete alegând calea străinătății. Politicienii au făcut ca România să fie vitregită de propriile resurse, pe care le-au înstrăinat pe redevențe derizorii. Tot politicienii ultimilor 30 de ani au reușit „performanța” să pună la pământ toată economia internă a României, închizând fabrici, uzine și întreprinderi cu capital românesc.

Toate acestea au fost făcute cu un singur scop! Acela de aservire în mod total forțelor străine și intereselor altor entități. Astăzi, fiecare domeniu din România este stăpânit de firme și grupuri cu capital străin.Am putea afirma că mai rău de atât nu se poate, dar această afirmație este una neadevărată din nefericire. Se poate și mai rău! În aceste zile, eu și colegii mei din AUR, observăm mișcări importante pe plan legislativ, care dacă vor reuși să fie adoptate vor avea ca efect  aservirea completă a României, înrobirea cetățenilor, umilirea spiritului liber, însărăcirea completă a țării, iar cel mai sumbru scenariu este suprimarea neamului românesc.

Pentru a fi mai concret, doresc a menționa o serie de proiecte legislative care prevestesc ceea ce tocmai am afirmat anterior:

-Proiectul de Lege 145/2023 – Reprezintă un proiect legislativ venit în plic pe axa Bruxelles – București și care în forma lui actuală reprezintă pârghia perfectă ca statul să aibă control discreționar peste majoritatea familiilor din România. Astfel, Statul va putea stabili fără hotărâri judecătorești sau rapoarte psihologice, sociale etc, dacă o familie este într-o stare precară financiară, de sănătate sau dacă un copil nu are schema completă de vaccinare, ca în aceste cazuri să poată decide o clasă de risc și dacă dorește să extragă fără probleme copiii din familiile vizate;

-Proiectul de Lege 144/2023 – Este proiectul care conferă executorilor judecătorești din alte țari ale UE posibilitatea de a exercita, chiar și de la distanță, autoritatea executorie și judecătorească pe teritoriul României. Asta va contribui la slăbirea suveranității României și creează puntea pentru favorizarea intereselor altor state pe teritoriul nostru;

-Proiectul de Lege 143/2023 – Acest proiect de lege înseamnă înstrăinarea celor peste 240 de regii autonome și a celor peste 1.000 de întreprinderi cu capital de stat, cum ar fi: Nuclearelectrica, CEC Bank, Salrom, Hidroelectrica, Romgaz, Romsilva, Portul Constanța și altele. Este vorba de bunuri proprietate publică, care potrivit Constituției, sunt inalienabile, insesizabile și imprescriptibile, motiv pentru care nu pot fi listate pe piețele reglementate;

-Legea orașelor de 15 minute – Această lege poate crea constrângere în libertatea de deplasare a cetățenilor și poate încuraja Statul să aibă control organizat asupra tuturor cartierelor și deplasărilor cetățenilor.

Acestea sunt o parte din legile cele mai vizibile care se încearcă a fi introduse pe repede înainte în legislația românească.

Poporul român trebuie să fie informat! Interesul poporului trebuie să primeze, iar slujba politicienilor trebuie să fie pusă în folosul românilor. Dar după cum putem observa, se încearcă implementarea progresivă a controlului asupra familiilor, asupra deplasărilor cetățenilor și înstrăinarea definitivă a ultimelor resurse ale țării.

Pentru România se dă ultima bătălie!

Noi, patrioții, suntem aici să o apărăm până la capăt. Ne rugăm bunului Dumnezeu, ca așa cum a mai făcut-o și în alte perioade istorice, să încurce și astăzi planurile pline de venin ale globaliștilor, iar oamenii să se bucure de viață, de libertate, de familii și de resursele pe care le-au primit ca o binecuvântare de la Creator!

Hristos să binecuvânteze România!”.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.