AUR devansează clar PNL și USR în sondaje. George Simion: Ca să enervezi deontologii sistemului, trebuie să votezi AUR!

George Simion este cu gândul la alegerile din anul 2024. Liderul partidului AUR jubilează după cele mai recente sondaje realizate de sociologi. 

INSCOP a prezentat datele celui mai recent sondaj legat de opțiunile de vot ale românilor.

Dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri, la nivel național, PSD ar obține 28,7%. Pe locul doi s-ar clasa AUR, care ar obține 20,1%, în timp ce PNL doar 18%. Pe locul 4 s-ar poziționat USR, cu 12,7%.

Evoluţia scorurilor principalelor patru partide – PNL, PSD, AUR, USR – sugerează o competiţie strânsă pentru alegerile europarlamentare, dacă se va menţine tendinţa de erodare a partidelor de la guvernare şi de creştere a celor din opoziţie, afirmă Remus Ioan Ştefureac, preşedintele think-tank-ului STRATEGIC Thinking Group şi director general al INSCOP Research, pe baza unei analize a intenţiei de vot.

„Scorurile principalelor patru partide încep să se strângă, ceea ce sugerează o competiție stransă pentru alegerile europarlamentare, dacă se va menține acesată tendință de erodare a partidelor de la guvernare și de creștere a celor din opoziție. Prin urmare, cu un an înainte de primele alegeri, toate partidele au timpul necesar pentru a-și calibra mesajele, politicile, acțiunile astfel încât să modifice această tendință.

Deși dificil, nu este chiar imposibil, însa sunt vitale înțelepciunea politică, o conectare mai bună cu agenda reală a populației, o capacitate de comunicare mult îmbunătățită și, mă încăpățânez să o spun, responsabilitate, onestitate, rezultate ți cât mai puțin populism deșănțat. Datele sunt extrase din sondaje INSCOP Research realizate în ultimii doi ani, reprezentative pentru populația adultă a României”, a declarat Ștefureac.

Liderul partidului AUR s-a arătat încântat de rezultatele cercetării.

„Ca să mănânci omletă, trebuie să spargi ouă. Ca să enervezi deontologii sistemului, trebuie să votezi AUR”, a declarat George Simion, pe pagina sa de Facebook.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.