Simona Halep ar putea reveni în mai puțin de o lună în circuitul WTA

Simona Halep (31 de ani, 54 WTA) așteaptă verdictul de la Sports Resolutions în privința acuzației de dopaj cu Roxadustat. ”Ce se întâmplă în ultimele zile este destul de semnificativ”, scriu jurnaliștii de la Le 10 Sport.

Simona Halep ar putea reveni pe teren mai devreme decât se aștepta chiar și ea. Francezii de la Le 10 Sport sunt convinși că Simona Halep nu a avut nicio intenție de a se dopa și sunt de părere că sportiva din România ar putea reveni pe teren în aproximativ o lună de zile.

Având în vedere statutul ei de fostă mare campioană, cazul de dopaj al Simonei Halep este o veste proastă pentru tenis.

Dar având în vedere reputația pe care ea și anturajul ei o au în circuit, nu există nicio șansă să fi luat cea mai mică substanță dopantă.

De la suspendare, Simona Halep nu s-a oprit niciodată din antrenamente.

Dar ce se întâmplă în ultimele zile este destul de semnificativ: videoclipurile apar mult mai rapid și românca se antrenează din greu. Cu atâtea indicii, credem că s-ar putea întoarce într-o lună”, au scris francezii de la Le 10 Sport.

Simona Halep apare deja pe lista participanților la US Open 2023, ultimul turneu de Grand Slam al anului, care are loc între 28 august și 10 septembrie.

Vă reamintim că Simona Halep este suspendată provizoriu, după ce în toamna anului trecut a fost depistată pozitiv la un test antidoping efectuat la US Open.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.