Florinel Coman a semnat contractul la Al Gharafa

Clubul de fotbal FCSB a anunţat transferul lui Florinel Coman la Al Gharafa SC, luni seara, pe pagina sa de Facebook.

Florinel Coman, golgheterul sezonului 2023-2024 al Superligii, a plecat după 7 ani petrecuţi la FCSB, în care a marcat 63 de goluri şi a oferit 62 de pase de gol în 233 de meciuri oficiale în toate competiţiile. Qatarezii au plătit 5.250.000 de euro pentru a îl aduce pe cel supranumit ”Mbappe de România” de la FCSB.

Florinel Coman a semnat un contract pe trei ani cu cu echipa qatariană, cu opţiune pentru încă un an. Internaţionalul român va purta tricoul cu numărul 7 la clubul care s-a clasat pe locul 3 în sezonul trecut.

Coman nu este primul român care joacă la Al Gharafa, Claudiu Keşeru purtând tricoul echipei qatariene în 2015, cu 9 goluri marcate în 9 meciuri. Coman va fi coleg cu atacantul spaniol Joselu, care s-a transferat şi el recent de la Real Madrid.

În cursul zilei de luni, 8 iulie, Al-Gharafa a postat un videoclip în care l-a anunțat pe fotbalistul român. Mai mult, s-a aflat și numărul pe care Coman îl va purta la noua sa echipă: 7, cel pe care l-a avut și la FCSB.

Florinel Coman a semnat un contract valabil pentru următoarele 3 sezoane cu formația qatareză, dar și cu opțiunea de prelungire pentru încă unul.

”Oficial! Golgheterul Ligii din România, FLORINEL COMAN s-a înțeles cu Al-Gharafa pentru un contract de 3 ani, cu opțiunea de prelungire pe încă un an”, a anunțat Al-Gharafa.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.