Reghecampf nu mai poate antrena în România!

Laurenţiu Reghecampf se confruntă cu o situație complicată în ceea ce privește activitatea sa de antrenor în campionatul României, din cauza unor probleme financiare nerezolvate legate de plecarea sa de la Universitatea Craiova.

Laurenţiu Reghecampf a părăsit gruparea din Bănie anul trecut, în septembrie, pentru a antrena în Arabia Saudită la Al-Tai, după doar două luni. În urma plecării sale, a promis că va plăti clauza de reziliere, dar acest lucru nu s-a întâmplat.

Mihai Rotaru, finanțatorul oltenilor, a depus o plângere la Comisia de Disciplină a FRF. Ca urmare, lui Laurenţiu Reghecampf i s-a interzis să desfășoare orice activitate legată de fotbal în România până la plata integrală a datoriilor sale stabilite prin hotărârea comisiei. Conform declarațiilor lui Mihai Rotaru, datoriile antrenorului includ o sumă de 300.000 de euro, plus alte 180.000 de euro pentru un membru al staff-ului său. Laurenţiu Reghecampf a făcut o plată parțială recentă de aproximativ 9.000 de euro, dar suma totală rămasă de plată este semnificativă.

„Hai să vă spun despre ce este vorba. Sunt două categorii de datorii. Una e de 300.000 de euro, iar alta de 180.000 (n.r – pentru un om din staff-ul lui Reghecampf). Alta e o diferență de 9.000 și ceva de euro, pe care mi i-a dat azi în cont. Am rămas plăcut surprins”, a spus Mihai Rotaru.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.